Prins NVM Makelaar Maassluis Nederland

Burg. Rippingstraat 15 - Maassluis

Terug naar het overzicht
Adres: Soort woning: Status: Vraagprijs
Burg. Rippingstraat 15 eengezinswoning, tussenwoning Verkocht onder voorbehoud € 245.000 k.k.
3145 MD MAASSLUIS
Adres: Soort woning:
Burg. Rippingstraat 15 eengezinswoning, tussenwoning
3145 MD
MAASSLUIS
Status: Vraagprijs
Verkocht onder voorbehoud € 245.000 k.k.

Goed onderhouden tussen eengezinswoning in een nagenoeg nieuwe woonwijk. Gelegen op eigen grond. Deze woning beschikt over een fijne achtertuin met achterom. CV door middel van grondwarmte pomp.

Indeling:
Begane grond: Entree. Toilet met fonteintje. Meterkast.
Woonkamer (38 m2) met openslaande tuindeuren. Open keuken met wit front en composiet aanrechtblad inclusief koelkast, vriezer, combi-magnetron, vaatwasmachine en kookplaat.

1e verdieping: Overloop. Badkamer met zwevend toilet, douche en wastafel. 2 slaapkamers t.w. 12 m2 en 9 m2. Binnen berging.

2e verdieping: CV-ruimte met wasmachine-aansluiting. Slaapkamer 16 m2.

Algemeen:
- De maandelijkse huurprijs voor de warmtepomp is € 79,94 (per 1-7-2018)

Tuin gelegen op het Zuiden 5.50m breed x 10.50 diep met achterom.

Bouwjaar 2010.

Oplevering: In overleg. Verkoper werkt met een project notaris. Dat houdt in dat u niet helemaal vrij bent in de keuze van de notaris maar een keuze kan maken uit een aantal notarissen die door verkoper hiervoor geselecteerd zijn.Deze woning is voorzien van een duurzaam energiesysteem, het zogenaamde warmtepomp systeem. Door het gebruik van een warmtepomp die de grond als energie bron gebruikt, worden de woning op een milieuvriendelijke manier zowel verwarmd als gekoeld. Het is een individueel systeem; elke woning heeft een eigen pomp. Via een diepe grond in de grond kan het systeem warmte aan de aarde afstaan en onttrekken. Vervolgens stroom de verwarmde of gekoelde vloeistof door de leidingen van de vloerverwarming.
De bodemwarmte levert een deel die energie die nodig is voor vloerverwarming en warm (douche) water. De installatie gebruikt daarnaast elektriciteit om zo nodig bij te warmen. Vloerverwarming en vloerkoeling dragen bij aan uw wooncomfort. De overgang naar een hogere of een lagere temperatuur loopt relatief langzaam, omdat de vloer tijd nodig heeft om af te koelen en warmer te worden. Daar tegenover staat dat de gewenste temperatuur slechts eenmaal ingesteld hoeft te worden. ’s-Nachts blijft het systeem op dezelfde temperatuur staan.
Er zijn wel temperatuurverschillen tussen kamers mogelijk, maar dit beperkt zich tot enkele graden. De koeling zorgt in de zomermaanden voor een maximale afkoeling van maximaal 5 a 6 graden. Het systeem kan echter niet vergeleken worden met een reguliere airconditioning. Omdat radiatoren ontbreken, is er minder luchtbeweging en treedt er minder stofcirculatie op.
Het ontbreken van radiatoren is bovendien ruimtebesparend en vergroot de inrichtingsmogelijkheden van de woning. De verbruikskosten (verwarming, koeling en warmwater) liggen op vergelijkbaar niveau als dat van een HR-ketel (verwarming en warmwater). Maar het systeem zorgt er dus ook voor dat er in de zomermaanden tot een bepaald niveau gekoeld kan worden. Door stijgende gasprijzen kan het systeem in de toekomst relatie voordeliger in gebruik worden.


Interesse in deze woning?

Neem contact met ons op!
Ook voor een afspraak voor bezichtiging.

Vul onderstaand formulier in.

Ik wil deze woning bezichtigen
Prins NVM Makelaar Maassluis

© Prins NVM Makelaar Maassluis 2019 | Privacy statement | Cookie statement

Volg Prins NVM Makelaar Maassluis

Facebook Twitter Funda